Supporter platform

Altijd al een insider willen zijn bij KAA Gent? Dan is dit je kans, want met Streamic krijg je exclusieve toegang tot geweldige features.

Client

KAA Gent

Supporter platform
Highlights
  • Video-overzicht à la Netflix
  • Livestream met custom lobby & polls
  • Afzonderlijke ruimte voor partners & visualisatie van partnerlogo’s

Video's herbekijken zoals op Netflix

De volledige personalisatie van het platform zorgt voor een unieke ervaring tijdens elk event. Bij KAA Gent gebruiken ze Streamic niet zomaar voor een eenmalige gebeurtenis, maar als een uniek forum met exclusieve content waar enkel leden met een persoonlijke login toegang toe krijgen.

Livestreams mét interactie, dat is voetbal events beleven vanop de eerste lijn.

Kijk samen met andere supporters live naar wedstrijden in een livestream. Leden krijgen daarnaast toegang tot andere bijzondere content in de galerij. Het sportplatform beschikt over een contentbibliotheek waarin vorige livestreams, video’s & foto’s worden opgeslagen. Alle video’s verzameld op één plaats, een beetje à la Netflix.

Voor dit Streamic project is heel wat maatwerk ontwikkeld, zoals een geïntegreerde pollmodule  en een custom lobby met een dynamische header op basis van de huidige livestream. Supporters die de livestream volgen, kunnen stemmen op de beste speler van de match, vragen stellen aan specifieke spelers of onderling discussiëren over sportieve topics.

Naast de huidige features zullen nog veel op maat gemaakte oplossingen volgen. Het mooie aan een sportplatform van Streamic is dat je jouw custom modules kan blijven gebruiken voor toekomstige events én daarbovenop leuke en praktische functionaliteiten kan laten toevoegen door onze developers on the go.

Scroll Down