Personeelsfeest

Digitaal een personeelsfeest organiseren? IVC Group deed het voor zijn medewerkers! In samenwerking met Fast Forward events mochten de aanwezigen zich verwachten aan een avond vol cocktails shaken en puzzels oplossen.

Client

IVC Group

Personeelsfeest
Highlights
  • Samenwerking met Fast Forward Events
  • Internationaal hybride event
  • Interactieve workshop & fotowedstrijd

Een digitale after work? Say no more.

IVC’s personeelsfeest werd opgedeeld in twee events, elk ingericht op een verschillend platform met een eigen registratie. Meerbepaald één voor de Belgische en één voor de buitenlandse medewerkers. Elke groep kreeg de speech van de CEO te zien in hun eigen taal. En laat dat nu net een voordeel zijn van samenwerken met Streamic! Een digitaal event laat ons toe op voorhand bepaalde elementen op te nemen, die dan tijdens de sessie uitgezonden worden. Zo hanteer je als bedrijf een persoonlijke aanpak en verklein je als het ware de afstand met het publiek, jouw personeel.

Jouw personeel in de bloemetjes zetten in tijden van Corona, het kan! Een workshop cocktails maken = a recipe for a happy team.

In de aanloop naar het digitale feest, kregen alle medewerkers thuis een cocktail kit toegestuurd. De avond zelf demonstreerde een professional bartender hoe ze zo’n heerlijke cocktail konden maken. Stap voor stap werden zo’n 100 aanwezigen begeleid en was er steeds ruimte voor vragen bij onduidelijkheden. Om tijdens de workshop nóg meer interactie te creëren, hadden de deelnemers de optie om hun camera te delen. Zo kon ook de bartender in de studio rekenen op een zichtbaar publiek. Daarnaast ontving het IVC team een puzzel waarmee ze zo origineel mogelijk uit te hoek moesten komen.Tot slot werd de winnaar aan het einde van het event bekend gemaakt. Gamification at its best!

 

IVC Group kijkt terug op een succesvol personeelsfeest, een perfecte gelegenheid om het team te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Wij hebben minstens evenveel genoten van dit event en kijken uit naar nieuwe plannen met Fast Forward en IVC Group.

Scroll Down