Partner conferentie

Via conferenties en symposia tracht Zespri voortdurend bruggen te bouwen tussen alle experten in de verschillende takken van de industrie. Ook dit jaar ging hun internationale congres door, maar dan compleet digitaal. En hier kwam Streamic in the picture. In samenwerking met Bitstream konden we alweer een prachtig hybride event op poten zetten, in een custom made Zespri studio!

Client

Zespri

Highlights
  • Samenwerking met Bitstream

  • Interactie via chat, polls & custom kiwi-moji’s

  • Hybride event met presentator Ben Roelants

De grenzen over met Zespri.

Op de agenda van het internationaal congres stonden 3 verschillende gesprekken gepland: ‘Creating value together’, ‘Valuable insights (trends 2020)’ & ‘Upcoming Zespri season’. Via een eenvoudig registratieformulier kregen externe stakeholders van Zespri de kans om deel te nemen aan dit hybride event.

Knowledge sharing & future planning: interactie op de eerste plaats.

Hybride, want het event bestond uit een mix van vooraf opgenomen videos en live beelden. Verschillende guests, zoals de Head of Sales & CEO Daniel Mathieson, werden zo aan het woord gelaten. Door de uitgebreide & gevarieerde planning kon Zespri rekenen op heel wat engagement van het publiek en verliep het congres moeiteloos. Met presentator Ben Roelants, die het hele gebeuren vlot aan elkaar praatte, kon de avond niet meer stuk!

Wie denkt aan Zespri, denkt ongetwijfeld: kiwi’s. Deze mochten dan ook niet ontbreken tijdens het congres! Daarom werden er verschillende custom kiwi-moji’s voorzien, die uitbundig werden gebruikt door de deelnemers. Via de Mentimeter werden polls en meningen van participanten in overzichtelijke woordwolken en grafieken gegoten. Via een geïntegreerde chat konden de partners de hele avond door in interactie treden met met elkaar en de organisators.

Een geslaagd digitaal event, waar alle partijen met trots op kunnen terugkijken. De organisatie van Streamic, in combinatie met de ideëen van Bitstream resulteerde in een prachtig eindresultaat. Een event dat ons alvast doet watertanden naar volgend jaar!

Scroll Down