Event

Event

De event module van Streamic maakt het mogelijk om van jouw offline event een dynamisch online event te maken.

Meer info
Sport

Sport

Met Streamic breng je de supporters van jouw club samen op één plaats.

Meer info
Corporate

Corporate

Zorg ervoor dat al jouw interne bedrijfscommunicatie gecentraliseerd wordt.

Meer info

Een interactief platform, meer dan digitaal.

Streamic is de ideale manier om jouw doelpubliek aan te spreken zonder dat het publiek zich moet verplaatsen. Dit platform zet je in om al jouw digitale activiteiten te organiseren: van event tot content bibliotheek. Verzamel waardevolle data over jouw bezoekers, geef je partners en sponsors een prominente rol op je sportplatform en reken op Streamic voor jouw nieuwe ‘people tool’.

Mockup Dierendonck Mockup Messages Mockup Messages
Mockup

Een all-in-one platform naar jouw wensen

We vormen ons platform om naar de noden en wensen van wat jij wil creëren. Dat kan erg basic zijn, maar we geven toe dat we niet vies zijn van een uitdaging. We denken dan ook graag creatief mee over wat kan. Omdat de visibiliteit van jouw merk belangrijk is werken we steeds met vergaande personalisatie. Zo creëren we voor jouw doelpubliek direct een connectie met het platform.

  • Evenementen van elke soort en tot een omvang van 5000
  • Content bibliotheek met video, foto & andere media
  • Informatieve website voor ticketverkoop of pre-launch landing page
  • Bekijk na afloop van de bijeenkomst interessante insights

Wat zijn de mogelijkheden?

Met Streamic kan je direct aan de slag. Geen programma’s die gedownload moeten worden. Wél meteen focus op de content waarmee je je doelgroep wil aanspreken.

Streamic is tot veel in staat. Ons team bouwt het platform zo op dat het voldoet aan de eisen die jij stelt. Verwacht je hoe dan ook aan een vlotte en fantastische ervaring voor jouw doelgroep.

Mockup Mockup Messages

Met Streamic breng je de supporters van jouw club samen op één plaats. Laat hen samen naar wedstrijden kijken, toon hen wat er achter de schermen gebeurt en geef hen toegang tot exclusieve content.

Betrek je supporters door hen te laten stemmen op de beste speler van de match, laat hen vragen stellen aan specifieke spelers of laat hen onderling discussiëren over specifieke topics. Daarnaast behoort ook de integratie van onze event module tot de mogelijkheden.

Streamic zet je ook in als ‘people tool’. Zorg ervoor dat al jouw interne bedrijfscommunicatie gecentraliseerd wordt. Geen gedoe meer door communicatie met collega’s op het ene platform en foto’s zoeken van de teambuilding op het andere platform. Streamic zorgt ervoor dat alles netjes op één plaats geordend staat. Bovendien kan je voor elke afdeling van jouw bedrijf een aparte ruimte inrichten waarin specifieke onderwerpen besproken worden.

Ook jouw onboardingsproces wordt leuk en interactief met Streamic. Toon een video aan sollicitanten over een dag bij het bedrijf, laat de CEO hen toespreken en voeg een chatfunctie toe zodat er rechtstreeks vragen kunnen gesteld worden aan de HR-manager. 

Dankzij de optionele eventmodule organiseer je jouw bedrijfsevent nu ook makkelijk online in het Streamic platform.

De event module van Streamic maakt het mogelijk om van jouw offline event een dynamisch online event te maken. Óf ga volledig digitaal. De volledige personalisatie van het platform zorgt telkens voor een unieke ervaring tijdens jouw event. Workshops, algemene vergaderingen, opleidingen, webinars, hybride events, conferenties en meer.

Scroll Down